Хоризонтална пълначка за наденички и колбаси с метален плот StahlMayer 4кг

Original price was: 169.90 лв..Current price is: 89.90 лв..

Марки

Stahl mayer

БЪРЗА ПОРЪЧКА
Оставете телефон и ние ще се свържем с вас!

Пълначката за наденички и колбаси е специално устройство, предназначено за помощ при приготвянето на домашни наденички и колбаси. Тя се използва за запълване на обвивката с месната смес, като осигурява равномерно разпределение на съдържанието и прави надениците или колбасите по-лесни за консумация.

Пълначката за наденички и колбаси се състои от следните основни части:

  1. Рамо и основа: Това са основните структурни елементи на пълначката. Рамото задържа устройството стабилно, докато основата осигурява платформа за поставяне на съда с месото и обвивката.
  2. Цилиндър: Цилиндърът е главната част на пълначката, където се поставя месната смес. Той е изработен от неръждаема стомана или друг материал, устойчив на корозия и лесен за почистване.
  3. Пистон: Пистонът се вмъква в цилиндъра и служи за преместване на месото напред, когато се пълни обвивката. Обикновено пистонът се задвижва ръчно, но в по-професионалните модели може да има и механизъм за автоматично задвижване.
  4. Дюзи: Дюзите са отвори в предната част на цилиндъра, през които месната смес преминава и се запълва в обвивката. Различните дюзи позволяват да се получават наденици и колбаси с различен диаметър.
  5. Ръкохватка: Ръкохватката се използва за задвижване на пистона и преместване на месото напред. Тя може да бъде снабдена с механизъм за заключване, за да осигури стабилност по време на работа.
  6. Подложка: Подложката се поставя под пълначката и служи за задържане на устройството на място по време на употреба.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Хоризонтална пълначка за наденички и колбаси с метален плот StahlMayer 4кг”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ